Virksomheder - Vejen til mentalt overskud hos din medarbejder

Ønsker du som virksomhed, at give dine medarbejdere en større tilfredshed og en ekstra gave igennem mentalt overskud?

Det kan den enkelte medarbejder opnå igennem et Coaching forløb hos Passion4mind. Coaching forløbet handler om, i samarbejde med den enkelte medarbejder, at finde overskuddet frem og få fokus på det der virkelig betyder noget for den enkelte medarbejder. På den måde skabes en større balance imellem privat- og arbejdslivet. 

Medarbejderen vil finde frem til sin indre energi og overskud på en helt ny og anderledes måde igennem relevante værktøjer og den enkelte medarbejders indre drive. Den enkelte medarbejder vil også se TID ikke er en hindring, men en prioritering som er vigtigt at tage, hvis han/hun skal få mere overskud, energi og kunne være mere til stede i sin hverdag både privat og arbejdsmæssigt.

Den enkelte medarbejder vil få indblik i at hvis han/hun skal kunne være der for andre og være til stede er det vigtigt han/hun først og fremmest skal være der for sig selv.

Vi skræddersyer sammen et forløb der netop passer til din virksomhed og dine medarbejdere.

Det kunne f.eks. være:

  • 5, 10 eller 20 turs klippekort, som alle dine medarbejdere kan benytter sig af ved at booke sig ind til en eller flere sessions.
  • Et kombineret forløb bestående af Mindfulness, Outdoor Fitness og Coaching.
  • Individuelt forløb til en medarbejder alene.

Kontakt mig gerne for en uforpligtigende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe og skræddersy et forløb til netop jeres virksomhed. 

Skal vi tales ved?

Bliv ringet op

​Udfyld formularen med dine oplysninger, og jeg vil kontakte dig med henblik på en uforpligtende samtale, hvor vi drøfter dine udfordringer og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER​

Jeg kan træffes i tidsrummet kl 8-16 medmindre vi har aftalt andet. Som din personlige stresscoach tilbyder jeg fleksible aftaler i forbindelse med coaching, træning og anden behandling. Jeg står derfor klar hvornår end det passer dig, både weekend og aften efter aftale.

Find et forløb der passer til dig...

Er du i tvivl om, hvad der vil hjælpe dig bedst? Så kontakt mig i dag, og lad os sammen finde et forløb der kan hjælpe dig med lige præcis dine udfordringer og behov.

Send en e-mail

Hvis du har spørgsmål vedrørende stressbehandling, mindfulness eller træning, så er du velkommen til at skrive til mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Passion4mind v/Heidi Lindenskov

Hyldevej 14

2680 Solrød Strand

CVR: 41069783 

☎ Tlf.: 22 58 71 90

✉ E-mail: info@passion4mind.dk

Følg mig

Åbningstider

Telefontid:

Mandag - fredag: 08 - 16

Uden for telefontid; send SMS.

Facebookside