Hvad er stress?​

Vi kan illustrere stress i form af dråber i et bæger. Dvs. den stress, som du oplever i din hverdag, er som dråber i et bæger. De enkelte dråber er de enkelte stresssituationer du har i løbet af din hverdag.

Hvis de enkelte dråber (stresssituationer) i bægeret når at fordampe, sker der ikke noget. Men hvis der kommer flere dråber i bægeret end der fordamper, vil der komme flere og flere dråber i bægeret. Bægeret vil til sidst blive fyldt op og løbe over, hvis ikke du stopper op og begynder at forebygge stressen, så du undgår at dråberne fylder bægeret op.

Så jo mere der er i bægeret, desto mere alvorligt stresset er du, og desto færre ressourcer har du at gøre godt med.

Derfor kan Passion4mind hjælpe dig med at arbejde på at få tømt dit bæger og på at undgå at dine dråber fylder bægeret op igen.

Skal vi tales ved?

Bliv ringet op

​Udfyld formularen med dine oplysninger, og jeg vil kontakte dig med henblik på en uforpligtende samtale, hvor vi drøfter dine udfordringer og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER​

Jeg kan træffes i tidsrummet kl 8-16 medmindre vi har aftalt andet. Som din personlige stresscoach tilbyder jeg fleksible aftaler i forbindelse med coaching, træning og anden behandling. Jeg står derfor klar hvornår end det passer dig, både weekend og aften efter aftale.

Find et forløb der passer til dig...

Er du i tvivl om, hvad der vil hjælpe dig bedst? Så kontakt mig i dag, og lad os sammen finde et forløb der kan hjælpe dig med lige præcis dine udfordringer og behov.

Send en e-mail

Hvis du har spørgsmål vedrørende stressbehandling, mindfulness eller træning, så er du velkommen til at skrive til mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Passion4mind v/Heidi Lindenskov

Hyldevej 14

2680 Solrød Strand

CVR: 41069783 

☎ Tlf.: 22 58 71 90

✉ E-mail: info@passion4mind.dk

Følg mig

Åbningstider

Telefontid:

Mandag - fredag: 08 - 16

Uden for telefontid; send SMS.

Facebookside