Min egen historie​

​”At kende mig selv på en ny og stærkere måde, uden desperat at løbe fortvivlet rundt og presse min krop til det ypperste, er det mest værdifulde jeg har lært – både for at kende min krops signaler, men også for relationen til mig selv og mine medmennesker”

Mit navn er Heidi Valsgaard Lindenskov – Jeg er mor, gift med mit livs kærlighed, og så er jeg stifter og ejer af min coaching -og rådgivningsvirksomhed Passion4Mind som også tilbyder mindfulness og træning.

Som coach og rådgiver hjælper jeg dig trygt til at skabe mere bevidst opmærksomhed og kærlighed til din krops signaler, så det bliver lettere for dig at forebygge, håndtere og komme tilbage til et liv i større balance efter stress.

I dag er jeg ikke i tvivl. Min største læremester har været min rutsjebanetur, igennem mit alt for lange stressforløb. Jeg lærte at min største og vigtigste opgave her i livet er, at passe på mig selv, være bevidst nærværende overfor mig selv og min krops signaler, for at kunne hjælpe og være der for andre.​

Den gang stod jeg dybt begravet i høje forventninger til mig selv:

  • ​Jeg havde lavt selvværd,
  • ​Jeg kunne ikke sige nej,
  • ​Min perfektionisme tog over,
  • ​Jeg skulle kontrollere alt,
  • ​Mit behov for stabilitet/sikkerhed,
  • ​Alle min bekymringer,
  • ​Alt skulle være så effektivt som muligt,
  • ​Og min mistro til andre.

Samtidig havde jeg tårnhøje forventninger fra min arbejdsgiver og kunder i den finansielle branche.​ Derfor knoklede jeg løs og pressede min krop til det ypperste og ignorerede min krops signaler og følelser. 

​Jeg startede i stedet på at opnå flere nye ting, da jeg længtes efter arbejdsglæde og at finde min rette hylde i mit privat- og arbejdsliv.

Vendepunktet kom først, da jeg fandt mig selv i en 1:1 samtale med min teamleder, der stak til hvordan jeg havde det. Min verden gik helt ned og jeg forstod ikke hvad der skete med mig. Jeg blev sendt hjem med en opfodring om at opsøge min læge, da jeg nok havde et stresssammenbrud.

Så pligtopfyldende som jeg nu var, mødte jeg selvfølgelig op til morgenmøde på arbejdet dagen efter, men jeg var kun fysisk tilstede. Mentalt kan jeg intet huske fra mødet. Jeg var svimmel og kæmpede med at holde mig selv på benene for ikke at kollapse. Det endte i en stresssygemelding. 

På det tidspunkt anede jeg ikke, at den største krise i mit liv, betød vendepunkt og en enestående mulighed for udvikling og blive endnu stærkere som person.

Det krævede en del tid, tankemylder, bump på vejen og uro før jeg kom til den erkendelse. Jeg følte, at livet var imod mig, at jeg skulle kæmpe ekstra meget end alle andre og at der blev ved med at være bump på min vej.

Pludselig stod jeg midt i min største frygt; at miste kontrollen, være ufuldkommen, mangelfuld og miste overskuddet til mig selv og andre. Det føltes som om alt i min krop var splittet i atomer og var umuligt for mig at samle igen.

I dag står jeg og klapper mig selv på skulderen over, at være gået igennem min største krise og de utallige bump på vejen. Det har givet mig en bevidsthed om, hvad der driver min motor og hvad der gør mig glad, men samtidig også at kunne trykke på bremsen, når kroppen viser mig signaler om at passe på mig selv og give mig selv et break med fuld fokus.

Alle atomerne faldt alligevel langsom på plads én for én, selvom jeg var ret utålmodig og følte der gik en evighed, hvor jeg ikke kunne se mig ud af mit stressforløb og finde tilbage til et liv i større balance.​

​Jeg tog den lange og ukærlige omvej. Den vej behøver du ikke at gå. Jeg vil gerne hjælpe dig inden det går så vidt, ved at forebygge stress igennem bevidst opmærksomhed. Jeg hjælpe dig også gerne igennem dit stressforløb, hvis du er gået ned med stress. Samt at finde et liv i større balance efter et stressforløb. 

Skal vi tales ved?

Bliv ringet op

​Udfyld formularen med dine oplysninger, og jeg vil kontakte dig med henblik på en uforpligtende samtale, hvor vi drøfter dine udfordringer og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER​

Jeg kan træffes i tidsrummet kl 8-16 medmindre vi har aftalt andet. Som din personlige stresscoach tilbyder jeg fleksible aftaler i forbindelse med coaching, træning og anden behandling. Jeg står derfor klar hvornår end det passer dig, både weekend og aften efter aftale.

Find et forløb der passer til dig...

Er du i tvivl om, hvad der vil hjælpe dig bedst? Så kontakt mig i dag, og lad os sammen finde et forløb der kan hjælpe dig med lige præcis dine udfordringer og behov.

Send en e-mail

Hvis du har spørgsmål vedrørende stressbehandling, mindfulness eller træning, så er du velkommen til at skrive til mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Passion4mind v/Heidi Lindenskov

Hyldevej 14

2680 Solrød Strand

CVR: 41069783 

☎ Tlf.: 22 58 71 90

✉ E-mail: info@passion4mind.dk

Følg mig

Åbningstider

Telefontid:

Mandag - fredag: 08 - 16

Uden for telefontid; send SMS.

Facebookside